Afspraken & verwachtingen

Reserveren

We bevestigen de reservering van de gekozen accomodatie of het arrangement via email en vragen je dit te controleren.
We vragen een aanbetaling van 40% van de totale huursom te voldoen binnen zeven dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging. Na aanbetaling is het verblijf definitief. Het restant van de huursom dient uiterlijk zes weken voor de dag van aanvang van de huurperiode in ons bezit te zijn.

Bij de huurprijs is inbegrepen

La Fenella welkomstpakket, gas, water, elektriciteit, bed, bad – en keukenlinnen, Wifi, gebruik van wasmachine, BBQ en zwembad. Bij een verblijf langer dan een week is de wekelijkse wissel van het linnengoed inbegrepen.

De waarborgsom wordt samen met de (restant)betaling van de huursom geïncasseerd en direct na het verblijf op rekening teruggestort, mits er niets vermist of beschadigd is tijdens het verblijf.

Beschikbaarheid

Check-in is mogelijk vanaf 17.00 tot 20.30u. Mocht de aankomst toch later uitvallen? Graag dit van te voren via whatsapp melden, zodat we er rekening mee kunnen houden.
Op de dag van vertrek dient de accomodatie uiterlijk te worden vrijgegeven om 10.00u.
In het hoogseizoen is de accomodatie beschikbaar van zaterdag tot en met zaterdag. En het verblijf minimaal één week.
In het laag – en middenseizoen is elke gewenste aankomst – of vertrekdag mogelijk en het verblijf minimaal drie dagen.

Annulering

Annulering via mail aan info@lafenella.com. Na ontvangst van de annulering zenden wij de annuleringsbevestiging.
In geval van annulering meer dan zes weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van de aanbetaling worden geretourneerd. Bij een annulering binnen de termijn van zes weken zal geen restitutie van de huursom plaatsvinden. Wij raden daarom een annuleringsverzekering aan.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, letsel of welke andere schade, opgelopen in onze accomodaties of het terrein. De huurder dient zelf zorg te dragen voor adequate verzekering van voorgenoemde situaties.

Huisdieren

In overleg zijn honden van harte welkom op La Fenella. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van vijf euro per dag.

Roken

Binnen de accomodaties mag niet worden gerookt. Desgewenst kan op het privé terras behorend bij de eigen accomodatie worden gerookt.

Aanbiedingen

In het laag – en middenseizoen wordt korting gegeven bij gebruik van minder slaapkamers (zoals vermeld bij prijzen & promoties).

Sociale – en ecologische duurzaamheid

La Fenella bevindt zich in het nationale natuurpark Gola della Rossa en wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze omgeving en de natuur. We vragen onze gasten hier met respect mee om te gaan. Electricteit en warm watervoorziening gebeurt met behulp van zonnepanelen. In de accomodaties wordt het afval gescheiden ingezameld.