Casale Golla della Rossa

Casale Golla della Rossa

Het landgoed La Fenella bestaat uit de watermolen en diverse, antieke gebouwen. Direct naast de molen bevindt zich ‘il casale’: van origine het huis van de molenaar en de boer.
Ten tijde van onze aankoop was ‘il casale’ nauwelijks herkenbaar, laat staan begaanbaar. Het was een ruïne met slechts twee staande muren en werd overwoekerd door een grote eik. Van 2014 tot en met 2017 hebben we samen met aannemer Arturo en zijn mannen het huis (casco) steen voor steen met (zoveel mogelijk) oorspronkelijke materialen opnieuw opgebouwd. De slechte staat van het huis en nieuwe wetgeving m.b.t. restauratie van historische gebouwen zorgden ervoor dat de verbouwing stap voor stap moest gebeuren (‘piano, piano’, zoals onze streekgenoten zeggen).
Maar het resultaat staat! Wat is dit een prachtige rustieke woning geworden met authentieke details en speelse bogen. Het vakantiehuis kan zowel zelfstandig worden gehuurd als in één geheel samen met de watermolen.

In 2018 is de verbouwing van de binnenkant gestart. Het is een fijn en ruim vakantiehuis geworden voor vier personen (in zomer 2020 gereed voor verhuur). En vernoemd naar het natuurpark Gola della Rossa waar het landgoed zich bevindt. Het bijzondere design van de molen is ook in dit huis doorgetrokken: een harmonieus samenspel van robuust en ruimtelijk met een verfrissende invloed van eigentijdse elementen. De indeling: het vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen. De ingang is gelegen aan de zijkant op de begane grond. Je stapt direct in de hal met een adembenemende hoogte en prachtig stucwerk met balken, gecomplementeerd met bijzondere kunst en een grote design-lamp. Naast de hal op de begane grond bevinden zich de moderne (goed ingerichte) keuken en woonkamer met een grote zes persoons eettafel en een heerlijke lounge-bank.

Terug de hal in kronkelt een brede trap zich een weg naar boven waar twee mooie tweepersoons slaapkamers zijn gemaakt. De bedden en matrassen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer (met ruime douche, wc en bidet) welke het geheel compleet maakt.

Beschikbaarheid

Niet beschikbaar

Faciliteiten

 • 13ha natuurlijk terrein om te ontdekken en te relaxen
 • Privé terras met 4 persoons dinertafel en zitjes
 • Natuurzwembad met zonneterras
 • Groot, avontuurlijk speelterrein met beek
 • 2 slaapkamers met elk eigen badkamers (douche, bidet, wc en wastafel)
 • Grote woonkamer met zes persoons eettafel en sofa.
 • Geen / beperkt mobiel bereik. Wel satelliet wifi / internet
 • Linnengoed, hand -, theedoeken (géén zwemhanddoeken)
 • Moderne keuken met koelkast, fornuis/oven en afwasmachine
 • Gratis gebruik wasmachine
 • Kinderbedje – en stoel op aanvraag

Selecteer een gewenste datum

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Aan het zoeken......

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul hier je gegevens in

Loading summary...

 

Het totale bedrag, inclusief borg, is  .
Nadat je aanvraag bevestigd is ontvang je van ons een mail met alle details. In deze mail staan ook de gegevens voor de aanbetaling en de procedure voor de verdere afhandeling van je reservering.

Erg leuk dat je bij ons wilt boeken en we zien je/jullie graag verschijnen op ons fraaie landgoed in het prachtige Le Marche.

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Druk bezig......... Moment.......

Nog maar 1 stap en je aanvraag wordt verstuurd. Klik hieronder op de button en we komen zo snel mogelijk bij je terug.