Appartement Costa Conero

Appartement Costa Conero

Costa Conero is een erg groot en licht appartement met hoge balkenplafonds. We hebben haar vernoemd naar de Riviera del Conero: de prachtige Adriatische kust van Le Marche. Dit appartement blijft gasten positief verrassen door haar ruimte en inrichting. Ze is geschikt voor acht personen: vier tweepersoons slaapkamers en twee ruime badkamers.
Ook kan het appartement passend worden gemaakt voor zes personen met drie slaapkamers en één riante badkamer.

Costa Conero is op unieke wijze gerenoveerd en gelegen op de eerste verdieping van de watermolen. De toegang tot Costa Conero voert je door de grote hal en het trappenhuis van de molen, vol met bogen en kleurrijke muurschilderingen. Het is een appartement met een prachtige lichtval en het straalt rust uit. Ze is “boho-chic en sober” ingericht met een knipoog naar het hedendaagse.
Je komt direct binnen in de grote living met de fraaie eethoek. De grote blauwe sofa nodigt uit tot ontspannen. Vanuit de woonkamer loop je naar de tweepersoons masterbedroom met een ruim tweepersoons bed van 1.80 x 2.00 met orthopedische matrassen en gedekt met wit linnengoed. Aanpalend is de tweede tweepersoons slaapkamer met twee losse boxspring bedden van 0.90 x 2.00 met orthopedische matrassen. Iedere slaapkamer heeft een gezellig zitje en garderobekasten. De slaapkamers zijn dusdanig ruim dat probleemloos een (kinder)bed bijgeplaatst kan worden. De eerste badkamer in dit appartement ligt direct aan de woonkamer en ze lokt: ruim, licht en met dubbele wastafels, separate douche en een groot bad voor relaxmomenten.
De derde slaapkamer bevindt zich in een wel heel bijzondere ruimte: dit was vroeger de keuken van de molenaar. Alle originele details zijn nog aanwezig. Nu is deze ruimte omgetoverd tot slaap – en ontspanningsruimte. Er staat een tweepersoons slaapbank van hoogwaardige kwaliteit.
In het achterste gedeelte van dit appartement bevindt zich een van alle gemakken voorziene moderne keuken (20m2) met zespersoons eettafel. Vanuit de keuken stap je door een aparte deur in de vierde en laatste slaapkamer. Dit gedeelte is in 2019 opgeleverd: een moderne slaapkamer met aanpalend een eigen badkamer met douche, toilet en bidet.

Beschikbaarheid

Niet beschikbaar

Faciliteiten

 • 13ha natuurlijk terrein om te ontdekken en te relaxen
 • Privé terras met zes tot acht persoons dinertafel
 • Natuurzwembad met zonneterras
 • Groot, avontuurlijk speelterrein met beek
 • 4 (2 persoons-) slaapkamers en 2 badkamers
 • Grote woonkamer met eettafel en sofa
 • Ontspanningsruimte met open haard / boeken & spelletjes
 • Géén / beperkt mobiel bereik. Satelliet wifi / internet aanwezig
 • Linnengoed, hand – theedoeken (géén zwemhanddoeken)
 • Moderne keuken met koelkast, fornuis/oven en afwasmachine
 • Gratis gebruik wasmachine
 • Kinderbedje – en stoel op aanvraag

Selecteer een gewenste datum

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Aan het zoeken......

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul hier je gegevens in

Loading summary...

 

Het totale bedrag, inclusief borg, is  .
Nadat je aanvraag bevestigd is ontvang je van ons een mail met alle details. In deze mail staan ook de gegevens voor de aanbetaling en de procedure voor de verdere afhandeling van je reservering.

Erg leuk dat je bij ons wilt boeken en we zien je/jullie graag verschijnen op ons fraaie landgoed in het prachtige Le Marche.

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Druk bezig......... Moment.......

Nog maar 1 stap en je aanvraag wordt verstuurd. Klik hieronder op de button en we komen zo snel mogelijk bij je terug.