Arrangementen

Arrangementen

Met veel plezier en vanuit ons hart hebben we mooie arrangementen samengesteld. Zo hebben we voor de culinaire genieter een prachtig truffel arrangement samengesteld. Wil je vooral ontspannen en relaxen? Kom dan relaxen bij La Fenella en kies het La Dolce Vita arrangement. Al met al genoeg te doen en te ontdekken.

Er even lekker tussenuit

We ontvangen je graag voor een volledig verzorgd programma op landgoed La Fenella. Vier prachtige dagen gevuld met la dolce vita belevenissen. Oprechte gastvrijheid, culinaire hoogtepunten in authentieke restaurants waar ‘nonna’ de scepter zwaait. En niet te vergeten zelf aan de slag in de kookworkshop van maestra Francesca. Benvenuto!

Liefhebbers van la dolce vita en de truffel opgelet! In de maand oktober organiseren we het truffelverwenweekend. Op truffeljacht met hunter Davide en zijn hond Luna. Genieten van de mooiste Le Marche wijnen bij bijzondere wijnhuizen. En ’s avonds bereidt La Fenella chef-kok Giuseppe met de gevonden truffels een culinair vier gangen diner. Benvenuto!

Italianen begrijpen als geen ander de kunst van la bella figura. Bij dit arrangement gaat het om ‘relax, grow & shine’. In de prachtige omgeving van la Fenella ontdek je hoe je het beste uit jezelf kan halen. De imago-coach geeft deskundig stijl-advies en samen gaan jullie inspiratie opdoen in de beroemde outletstores. Terug op la Fenella streelt chef-kok Giuseppe de zintuigen met culinaire belevenissen. Benvenuto!