Corona-aanpak op La Fenella

Weten waar je aan toe bent! Dat is de start van een onbezorgde vakantie.

We zijn we van mening dat een vakantie in de natuur en in een streek met een lage bevolkingsdichtheid een goede keuze is, juist in deze tijd! In aansluiting hierop, zijn we goed voorbereid om op een veilige en gezonde manier onze gasten te ontvangen. Richtlijnen en het nieuws over Corona houden we nauwlettend in de gaten en communiceren hierover met onze gasten.
Wat doen wij op la Fenella m.b.t. voorzorg corona virus?

Persoonlijke ruimte

Ons landgoed ligt midden in de natuur en het terrein van 13 hectare biedt volop de ruimte om afstand van elkaar te (kunnen) houden. De accommodatie is kleinschalig: we verhuren slechts drie woningen. Elke woning is ruim en beschikt over een eigen groot, privé terras en veel extra ruimte daaromheen voor rust en privacy.

Van het zwembad kan gebruik worden gemaakt. De afmetingen zijn royaal genoeg om afstand van elkaar te kunnen houden.

Bij aankomst

Check-in is tussen 17-21u en wij ontvangen u graag persoonlijk en geven een korte rondleiding. Op dat moment kunnen we ook eventuele vragen beantwoorden. Desgewenst kunnen verdere vragen / tips tijdens het verblijf ook via whatsapp (+31620744661) worden gedaan.

Hygiëne

Hygiëne vinden wij belangrijk op La Fenella. We weten dat onze gasten een schoon en fris appartement erg waarderen (en wij zelf ook). Het schoonmaken / desinfecteren gebeurt grondig door een vast team schoonmaakdames. Al het bed – en keukenlinnen wordt op > 60 graden gereinigd, waardoor virussen niet overleven. Belangrijk is tijdens het verblijf zelf het appartement goed te ventileren.

Afspraken & verwachtingen

Reserveringsvoorwaarden

We bevestigen de reservering van de gekozen accommodatie of het arrangement via email en vragen je dit te controleren. We vragen de afgesproken aanbetaling (40% van de huursom) te voldoen binnen vijf dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging. Na aanbetaling is de boeking definitief. Bij niet tijdige betaling van de aanbetaling, kunnen we de reservering annuleren.

Flexibele annulering – en betalingsvoorwaarden (aangepast i.v.m. Corona)

We hebben versoepelde annulering – en betalingsvoorwaarden voor de komende tijd opgesteld. We bieden onze gasten de flexibiliteit van omboeken of annuleren tegen gunstige voorwaarden.

De betaling van het restbedrag is gewijzigd van zes naar drie weken voor aanvang van het verblijf. Drie weken voor aanvang van het verblijf, zijn de volgende opties mogelijk:
(1) Bij een positief (normaal) reisadvies naar Italië door de autoriteiten (code groen en geel) wordt op die datum de restbetaling gedaan [na deze datum gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden]

(2) Bij een negatief reisadvies naar Italië door de autoriteiten (code oranje en rood) zijn er twee opties:

✧ Gratis omboeken van het verblijf naar een andere periode en de (aan)betaling blijft staan

✧ Annuleren van het verblijf (restbetaling wordt niet gedaan) en er wordt 50% van de aanbetaling teruggestort

Gebruikelijke annuleringsvoorwaarden

Als je zelf de reis wilt annuleren, dan zijn er annuleringskosten verschuldigd. Annulering dient altijd schriftelijk (per email) plaats te vinden en wij sturen een bevestiging van ontvangst.
Voor annulering gelden de voorwaarden:

✧ Bij annulering tot 42 dagen vóór de dag van aankomst: 30% van de huursom

✧ Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag vóór de dag van aankomst: 60% van de huursom

✧ Bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 7de dag vóór de dag van aankomst: 90% van de huursom

✧ Bij annulering vanaf de 7de dag (inclusief) of later: het volledige bedrag van de huursom

Wij raden een annuleringsverzekering aan!

Bij de huurprijs is inbegrepen

Gas, water, elektriciteit, bed, bad – en keukenlinnen, Wifi, gebruik van wasmachine en zwembad. Bij een verblijf langer dan een week is de wekelijkse wissel van het linnengoed inbegrepen. Er zijn geen zwembadhanddoeken aanwezig.
De waarborgsom wordt samen met de (restant)betaling van de huursom geïncasseerd en direct na het verblijf op rekening teruggestort, mits er niets vermist of beschadigd is tijdens het verblijf.

Beschikbaarheid

Check-in is mogelijk vanaf 17.00 tot 21.00u. Mocht de aankomst toch later uitvallen? Laat ons dit svp via whatsapp weten, zodat we er rekening mee kunnen houden. Op de dag van vertrek dient de accommodatie uiterlijk te worden vrijgegeven om 10.00u.

In het hoogseizoen is de accommodatie beschikbaar van zaterdag tot en met zaterdag. En het verblijf minimaal één week. In het laag – en midden seizoen is elke gewenste aankomst – of vertrek dag mogelijk, bij een verblijf minimaal vijf dagen.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, letsel of andere schade, opgelopen in onze accommodaties of op het terrein. De huurder dient zelf zorg te dragen voor adequate verzekering van voorgenoemde situaties.

Huisdieren

Op La Fenella bewaken drie Maremanno honden het landgoed. Ze zijn erg lief voor gasten. In overleg zijn (sociale) gast-honden van harte welkom. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van vijf euro per dag.

Roken

Binnen de accomodaties mag niet worden gerookt. Desgewenst kan op het privé terras behorend bij de eigen accomodatie worden gerookt.

Sociale – en ecologische duurzaamheid

La Fenella bevindt zich in het nationale natuurpark Gola della Rossa en wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze omgeving en de natuur. We vragen onze gasten hier met respect mee om te gaan. Electricteit en warm watervoorziening gebeurt met behulp van zonnepanelen. In de accomodaties wordt het afval gescheiden ingezameld.