';
Preloader logo

Over ons

Het ideale decor

La Fenella is het ideale decor voor ons Italiaanse avontuur

Eigenlijk begon het al bij de geboorte van Rene, direct werd hij op vakanties meegenomen naar Italie. Het werd al snel zijn tweede thuisland. In 2010 besloten we actief in Italie te gaan zoeken om ons wonen en werken anders vorm te geven. We hebben zeker 100 huizen bekeken. Een pand raakte ons in het bijzonder: een antieke watermolen sterk verwilderd en begroeid. Je kon er bijna niet binnen komen: eenmaal binnen werden wij als vanzelf betoverd. Met alle noodzakelijke verbouwingen was de molen helaas boven budget. De jaren daarna bleven we verder zoeken maar we werden niet meer zo geraakt.

Voor ons management advies bureau Thingsthatmatter werd de wens steeds groter een unieke inspirerende plek met ruimte voor zakelijke groepsactiviteiten te hebben.

Ons bureau helpt organisaties ’duurzaam onweerstaanbaar’ te maken, onder andere door middel van strategie sessies, bootcamps, innovatie-challenges en trainingen. En waar kan dat beter dan op een betoverende plek als deze, weg van de dagelijkse werkzaamheden. In mei 2013 kwam onze molen weer in beeld, sterk verlaagd in aanschafprijs en we hebben de knoop doorgehakt. In juli hebben we haar gekocht en groots gevierd. Met alleen koud water tot onze beschikking en hulp van goede vrienden hebben we de drie omliggende dorpen ter kennismaking uitgenodigd voor een kennismakings feest. Dit werd het begin van een jaarlijkse traditie van zomerfeesten op La Fenella.

Rene heeft de afgelopen jaren bijna fulltime aan de molen en het landgoed gewerkt. Bijgestaan door onze honden, vakmensen uit de streek en lieve vrienden. In 2015 zijn we met de komst van de eerste gasten officieel geopend.  Onze zoon Floris is gestart op “la scuola media” in Arcevia. En Jeannette werkt nog gedeeltelijk aan opdrachten in Nederland.

La Fenella is voor ons de inspirerende plek, waar we het verschil kunnen maken naar elkaar en anderen.

Dog Marie
team image
Thingsthatmatter
Duurzaam onweerstaanbaar
Een positief verrassend management bureau. Onze passie is het bouwen aan duurzaam onweerstaanbare organisaties. In co-creatie met onze klanten ontwerpen we intelligente en onderscheidende strategieën. Samen met onze opdrachtgevers willen we er toe doen.
team image
René Bosselaar
'be daring, be different'
Respectvol, scherp en open.
Lef en verbeeldingskracht.
Zeer ervaren in management en sales.
Bedenkt en implementeert verrassende en onderscheidende strategieën.
Volledig een met Le marche en zijn omgeving.
Is de padrone en gastheer van de molen.
Zijn pasta 'La fenella' is onweerstaanbaar.
team image
Jeannette Kalfsterman
'cool head, warm heart'
Energiek verbindend en humor.
Laat mensen opbloeien.
Zeer ervaren in management en sales.
Is in staat 'oud' denken te verbinden met nieuwe wereld.
Houdt van smart technologies en innovaties voor een betere wereld.
Stelt graag haar grote netwerk open voor anderen.
Gastvrouw pur sang.

replica rolex