';
Preloader logo
Gästebuch La Fenella

Was unsere Gäste sagen

We hebben een heerlijke week gehad in La Fanella.

Met een geweldige gastvrouw en gastheer en niet te vergeten Pluis, de hond. Het is een prachtige plek op een hele rustige / stille locatie. De omgeving is indrukwekkend en adembenemend, wat een geweldige vergezichten. Met hele rustige authentieke dorpen in de omgeving en ca. 45 minuten van een heerlijk, ``Italiaans``, strand. De italianen in deze omgeving zijn ook heel gastvrij en vriendelijk.
Al met al een plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van alle mooie dingen die Italie te bieden heeft.
Jeanette en Rene hartelijk bedankt voor de heerlijke week.

Groeten, Fineke, Vera en Karel

Fineke, Vera en Karel
Een heerlijke week bij La Fenella
90%
85%
80%
80%
85%
95%

Juli 2017
Appartement Costa Conero
Gezin met oudere kinderen

Een geweldig kado!

In de herfstvakantie hebben we een heerlijke week bij La Fenella doorgebracht. Van onze (klein-)kinderen hadden we het truffel-arrangement kado gekregen.
Bij aankomst een hartelijk welkom door Jeannette, Rene en Floris met een glaasje prosecco. Kennis gemaakt met John en Nancy, ondanks het verschil in leeftijd, was het erg gezellig samen.
Ons zeer ruime appartement Costa Conero met grote badkamer was smaakvol ingericht. Rene heeft voor ons allen de beroemde pasta 'la Fenella' gemaakt. En na de truffeljacht heeft kok Luciano prachtige gerechten en proeverijen met truffel gemaakt. De laatste avond was het een verwennerij bij het favoriete restaurant il Piccolo Ranch. De wijn proeverij was verrassend met de regionale wijnen uit Le Marche.
We hebben leuke uitstapjes gemaakt naar Urbino, Arcevia, Corinaldo, Mondavio. De prachtige kust bij Sirolo met de witte rotsen is een aanrader.
Het was een geweldige week Een pracht kado voor ons 50 jarig huwelijk.

Hartelijke groet Jan en Ans

Jan en Ans
Genoten van het truffel-arrangement
87%
85%
85%
100%
90%
90%

Oktober 2015
Appartement Costa Conero
Met partner

Referenzen Autor
Wat was het hier fantastisch. Wat hebben we genoten!

Alles wat een goede vakantie moet hebben was hier. Die plek, de magische molen in dat prachtige dal, de inrichting, de bedden, de keuken, de wijn, koud water, twee fantastische gastheren én een fantastische gastvrouw, de speel en ontdek mogelijkheden voor Floris II.

De geweldige gesprekken, de heerlijke temperatuur, tot laat buiten kunnen zitten, sfeerverlichting, de sterren, de grappen. Het Italiaanse eten wat overal goed is, maar vooral in de omgeving van Arcevia..

Bovendien een fantastische omgeving met middeleeuwse stadjes, Corinaldo, Pergola, Jesi.. zomaar een paar van de ontelbare. De fijne supermarktjes waar men je nog persoonlijk wil helpen. En Senigallia, de zee, fritto misto bij Angelino sul mare, de pier, vooral ’s avonds een sprookje. Il Picollo Ranch, met gastheer Angelo met vriendelijke woorden en heerlijk eten.
De mogelijkheid om echt te ontspannen.

We vergeten vast nog veel. We mochten voor een week in jullie sprookjeswereld leven. Het heeft ons energie gegeven, we zijn weer opgeladen.

Grazie per tutti cari amici!

Werner, Nel , Emma en Floris II
Wat was het hier fantastisch. Wat hebben we genoten!
Wat een heerlijk weekje ongerept Italië.

Lieve Rene & Jeannette,

Vol bewondering voor de droom die jullie najagen, we moesten er hier en daar met nog behoorlijk wat fantasie doorheen kijken, maar kijkend naar wat jullie al neergezet hebben, gaat het zeker lukken! De sfeer die jullie weten te creëren, past helemaal bij de omgeving en mooi om te zien hoe jullie daar ook echt deel van beginnen uit te maken, onder andere in het contact met de lokale bevolking.
Truffels waren altijd al lekker, maar zelf mee gevonden, witte exemplaren, in de molen klaargemaakt door een topkok, hmmmmmm, GODDELIJK 😉
We komen zeker over een tijdje weer eens terug om te kijken hoe het staat met het bijhuis, de Spa en de trainingsruimte.

Tanti cari saluti!

John & Nancy Sernee & Krijnen
Wat een heerlijk weekje ongerept Italië.
85%
85%
85%
85%
90%
80%

Oktober 2015
Appartement Grotte di Frasassi
Met partner

Referenzen Autor
We hebben het heerlijk gehad, fantastische plek, waanzinnig gaaf appartement, super ingericht!

Mooie omgeving en heerlijk weer (werkt ook wel mee). Meiden hebben zich echt vermaakt (dat draagt stiekem ook veel bij aan je eigen beleving). En René is een prima kok en gezellig gezelschap om mee te lachen of een serieus gesprek te voeren.

Lynn, Julia, Joyce & Rene
We hebben het heerlijk gehad, fantastische plek, waanzinnig gaaf appartement, super ingericht!

replica rolex