Inspiratie

Wat inspireert ons? Onze passie en talent is om organisaties, teams en individuen duurzaam onweerstaanbaar te maken. Door ze grip te geven op succes. Van ‘best goed’ naar duurzame excellente prestaties. Wij geloven in organisaties waar klanten, medewerkers en partners zich oprecht verbonden voelen aan en trots zijn op het bedrijf. Vanuit een gemeenschappelijke en inspirerende strategie samen het verschil willen maken.

Thingsthatmatter is het management bureau waar wij onze dromen omzetten in daden. Wij willen altijd positief verrassen. Onze kernwaarden: ‘cool head, warm heart” en ‘be daring, be different’.

Wij werken graag op La Fenella. Ver weg uit de dagelijkse werkomgeving. Verrassende vorm en inhoud, sportieve uitdagingen en natuurlijk alle goeds dat Le Marche te bieden heeft. Door de voordelige aanvliegroute op Ancona en het prijsniveau in Le Marche is een verblijf op La Fenella zeker net zo voordelig als op een locatie in eigen land.

team image
Thingsthatmatter
Duurzaam onweerstaanbaar
Thingsthatmatter is het management bureau waar wij onze dromen omzetten in daden. Wij willen altijd positief verrassen. Onze kernwaarden: ‘be true to yourself’, ‘make great opportunities happen’ and ‘be daring, be different’.
Image module
Business arrangementen

La Fenella is bij uitstek geschikt voor groepsarrangementen tot circa 15 personen.

Ons track record ligt in het begeleiden van bedrijven en teams in het aanleren van nieuwe vaardigheden en duurzame veranderingen. Vanuit ons label !Thingsthatmatter werken wij met geselecteerde netwerkpartners en inspirerende bedrijven.

Weg uit de dagelijkse werkomgeving om in een nieuwe setting andere vaardigheden te leren. Inhoud gecombineerd met veerkracht en alle goeds dat deze streek je te bieden heeft. Door de voordelige aanvliegroute en het prijsniveau in Le Marche is een verblijf op La Fenella net zo voordelig als op een locatie in eigen land.

Bijvoorbeeld:

  • Meerdaagse hei sessies van managementteams
  • Sales performance
  • Commerciële trainingen
  • Strategie sessies
  • Leiderschap en managementontwikkeling

Maar ook vitaliteitsprogramma’s en bootcamps zijn mogelijk. Wij werken samen met een geselecteerde netwerkpartners.

Prijzen zijn op aanvraag.

Ga naar onze business site: Thingsthatmatter.nl